20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η αυτονομία των M1 MacBook ήταν τόσο καλή που ακόμη και η Apple θεώρησε πως ίσως η ένδειξη του ποσοστού της μπαταρίας είχε χαλάσει

    Η Apple υποστηρίζει σε νέα συνέντευξη πως η αυτονομία των M1 MacBook ήταν τόσο καλή που αρχικά θεώρησαν πως η ένδειξη του ποσοστού της μπαταρίας είχε μάλλον κάποιο bug και δεν έδειχνε το σωστό αποτέλεσμα!

    Το παραπάνω το ανέφερε ο VP της Apple Bob Borchers που μάλιστα τονίζει πως μελλοντικές γενιές των Apple επεξεργαστών μπορεί να είναι τόσο καλές που θα μετατρέψουν τα Macs σε gaming μηχανήματα.

    Ο Bocher μίλησε στο Tom’s Guide, όταν το site με τα τεστ που έκανε είδε πως αυτό που υποστήριζε η Apple για αυτονομία επαληθεύτηκε πρακτικά.

    “Αυτό που πραγματικά μας άφησε άφωνους με τον M1 ήταν η αυτονομία της μπαταρίας. Για παράδειγμα το MacBook Pro άντεξε για 16 ώρες και 25 λεπτά στο web surfing τεστ μας. Το προηγούμενο Intel μοντέλο είχε αντέξει 10 ώρες και 21 λεπτά. Αυτό είναι μια τεράστια διαφορά!!”

    Ο Borchers της Apple ανέφερε πάνω στο παραπάνω σχόλιο του site:

    “Όταν είδαμε για πρώτη φορά το ολοκληρωμένο σύστημα καθίσαμε και παίξαμε μαζί του για αρκετές ώρες και η ένδειξη της μπαταρίας δεν κουνήθηκε. Τότε σκεφτήκαμε όλοι πως έχουμε κάποιο bug και η ένδειξη αυτή δεν λειτουργεί καθόλου. Ακούσαμε εν συνεχεία στο βάθος τον Tim να γελάει και να μας λέει πως δεν θα πρέπει να μας κάνει καμία εντύπωση μιας και έτσι είναι και είναι κάτι το απίστευτο.”

    Αν και τα M1 Macs δεν έχουν σύγκριση με τα αντίστοιχα Windows μηχανήματα μιας και τα αφήνουν πολύ πίσω σε επιδόσεις πάρα αυτά υπάρχει κάτι στο οποίο ισχύει ακριβώς το αντίθετο και αυτό είναι το gaming.

    Ο Borchers ανέφερε πως αυτό μπορεί σύντομα να αλλάξει μιας και οι ομάδες της Apple θέλουν να πετύχουν ένα τέτοιο στόχο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.