22.3 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Η Apple κάνει promoting τα AirPods Pro σε νέο διαφημιστικό | Βίντεο

    Ακούμε πολλές φήμες τον τελευταίο καιρό για την έλευση των AirPods 3 και υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως η Apple θα παρουσιάσει την επόμενη γενιά των ασύρματων ακουστικών της πολύ σύντομα. Την ίδια στιγμή η εταιρεία κοινοποίησε ένα νέο διαφημιστικό για τα AirPods Pro.

    Ο τίτλος του βίντεο είναι “jump” και έχουμε έναν AirPods Pro χρήστη να τρέχει και να πηδάει ενώ ακούει το αγαπημένο του τραγούδι από τα ασύρματα αυτά ακουστικά. Στο διαφημιστικό η Apple τονίζει και το χαρακτηριστικό της ακύρωσης θορύβου που έχουν.

    Έχει λοιπόν ενδιαφέρον η χρονική αυτή στιγμή που η Apple αποφασίζει να κυκλοφορήσει ένα νέο διαφημιστικό για τα AirPods Pro αν μη τι άλλο…

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.