21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η Apple απέχει ακόμη αρκετά χρόνια από την προσθήκη νέων αισθητήρων υγείας στο Apple Watch

    Αν το Apple Watch Series 7 απογοήτευσε κάποιους εξαιτίας της έλλειψης σε νέους αισθητήρες τότε δυστυχώς αυτό δεν θα αλλάξει σύντομα. Μια νέα αναφορά τονίζει πως η Apple έχει ακόμη αρκετά χρόνια μέχρι να φέρει κάποιον σημαντικό νέο αισθητήρα στον τομέα υγείας για την wearable συσκευή της.

    Στο νεότερο Power On newsletter, ο Mark Gurman μιλάει για τους αισθητήρες πάνω στους οποίους εργάζεται η Apple και για το πότε θα τους δούμε σε μια συσκευή της. Δυστυχώς τα νέα δεν είναι τόσο ενθαρρυντικά για αυτούς που περιμένουν ένα νέο smartwatch.

    O Gurman αναφέρει πως η Apple δουλεύει πάνω στην καταμέτρηση του σακχάρου στο αίμα, την δυνατότητα υπολογισμού της πίεσης καθώς και αυτής της θερμοκρασίας του σώματος. Και οι τρεις αυτοί αισθητήρες φημολογούνται εδώ και καιρό.

    Δεν πιστεύει όμως πως θα τους δούμε σύντομα σε ένα νέο Apple Watch.

    “Μην περιμένετε κάποιους από αυτούς σύντομα. Η μέτρηση της θερμοκρασίας σώματος ήταν για φέτος αλλά έχει παρατηρηθεί καθυστέρηση πάνω σε αυτό. Η μέτρηση της πίεσης είναι τουλάχιστον 2 με 3 χρόνια μακριά ενώ ο υπολογισμός του σακχάρου δεν θα μου κάνει εντύπωση αν το δούμε να έρχεται πολύ πολύ αργότερα.”

    Η Apple θα πρέπει να υπολογίσει ίσως εκ νέου την στρατηγική της για την έλευση ενός νέου Apple Watch κάθε χρόνο μιας και η τεχνολογία δεν προλαβαίνει να ακολουθήσει αυτό το marketing.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.