21.1 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Η Apple θα δαπανήσει 1 δισεκατομμύριο ευρώ για την επέκταση του κέντρου σχεδιασμού επεξεργαστών του Μονάχου

    Η Apple ανακοίνωσε μια επιπλέον επένδυση 1 δισεκατομμυρίου ευρώ στη γερμανική μηχανική τα επόμενα έξι χρόνια ως μέρος της επέκτασης του Κέντρου Σχεδίασης Silicon στο κέντρο του Μονάχου.

    Η Apple λέει ότι η επένδυση θα διατεθεί για το σχεδιασμό και την κατασκευή μιας «σύγχρονης ερευνητικής εγκατάστασης» στη Seidlstrasse, όπου οι ομάδες Έρευνας & Ανάπτυξης της Apple μπορούν να «συναντηθούν με νέους τρόπους, ενισχύοντας τη συνεργασία και την καινοτομία».

    «Οι ομάδες μας ερευνας και αναπτυξης στο Μόναχο είναι κρίσιμες για τις προσπάθειές μας να αναπτύξουμε προϊόντα που προσφέρουν μεγαλύτερη απόδοση, αποδοτικότητα και εξοικονόμηση ενέργειας», δήλωσε ο Johny Srouji, ανώτερος αντιπρόεδρος Hardware Technologies της Apple. “Η επέκταση του Ευρωπαϊκού μας Κέντρου Σχεδίασης Πυριτίου θα επιτρέψει μια ακόμη στενότερη συνεργασία μεταξύ των περισσότερων από 2.000 μηχανικών μας στη Βαυαρία που εργάζονται σε πρωτοποριακές καινοτομίες, συμπεριλαμβανομένων προσαρμοσμένων σχεδίων πυριτίου, τσιπ διαχείρισης ενέργειας και μελλοντικών ασύρματων τεχνολογιών.”

    Εκτός από τις νέες εγκαταστάσεις της Apple στη Seidlstrasse, οι ομάδες θα καταλάβουν αρκετούς πρόσθετους χώρους στο Denisstrasse και στο Marsstrasse ως μέρος της επέκτασης του Silicon Design Center. Οι τρεις νέες τοποθεσίες βρίσκονται απέναντι από τις εγκαταστάσεις Ε&Α της Apple που άνοιξε πρόσφατα στην Karlstrasse. Μαζί με τις εγκαταστάσεις μηχανικής στην Arnulfstrasse και στο Hackerbrücke, οι νέες εγκαταστάσεις αποτελούν το Ευρωπαϊκό Κέντρο Σχεδιασμού Πυριτίου της Apple, σε κεντρική τοποθεσία στη συνοικία Maxvorstadt του Μονάχου.

    Η ανακοίνωση βασίζεται στην προηγούμενη επενδυτική δέσμευση της Apple ύψους 1 δισεκατομμυρίου ευρώ από το 2021, όταν η Apple όρισε το Μόναχο ως την έδρα του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σχεδιασμού Πυριτίου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.