18 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Apple ευχαριστεί την jailbreak κοινότητα στην νέα αναβάθμιση του λογισμικού της

    iOs-7.1-teaser-001

    Μετά την κυκλοφορία του iOS 7.1 η Apple ανανέωσε τα περιεχόμενα των κειμένων υποστήριξης του λογισμικού όπου πλέον κάποιος μπορεί να διαβάσει τις αναβαθμίσεις ασφαλείας που φέρνει η εν λόγω έκδοση καθώς και τις βελτιώσεις.

    Η Apple ευχαριστεί σε αυτό διάφορους προγραμματιστές της jailbreak κοινότητας όπως την ομάδα των Evad3rs καθώς και την Google αλλά και άλλους.

    Συγκεκριμένα για τους Evad3rs η Apple τους αναγνωρίζει 4 νέες αλλαγές που παρουσίασε στο iOS 7.1. Συγκεκριμένα για την επίλυση ενός bug που επέτρεπε σε ένα κακόβουλο back up να αλλοιώσει το σύστημα αρχείων του λογισμικού, ένα crash το οποίο επέτρεπε ένας χρήστη να αλλάξει τα permissions των φακέλων ενώ τα άλλα δύο έχουν να κάνουν με την εκτέλεση κώδικα και το kernel του λογισμικού.

    Η Apple επίσης αναφέρει τους Filippo Bigarella προγραμματιστή του πολύ γνωστού tweak του Cydia Springtomize 3 καθώς επίσης και τον iOS hacker Stefan Esser.

    Να τονίσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple ευχαριστεί hackers για τις ανακαλύψεις τους. Το 2012 είχαμε κάτι παρόμοιο για την Jailbreak Dream Team ενώ τον Μάρτιο του 2013, η Apple ευχαρίστησε και τότε του Evad3rs για την ανακάλυψη 4 από τα 6 bugs στην ασφάλεια που είχε η τότε έκδοση του λογισμικού της.

    Περιττό βέβαια να σας πούμε πως αν θέλετε να διατηρήσετε την συσκευή σας jailbreak ΜΗΝ αναβαθμίσετε στην νέα αυτή έκδοση!

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles