18.5 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Η Apple εργάζεται ήδη στο iMac με το τσιπ «M3», το iMac Pro επίσης υπό ανάπτυξη, αλλά δεν θα ξεκινήσει σύντομα

    Η Apple εργάζεται ήδη σε ένα iMac που διαθέτει το τσιπ πυριτίου “M3” της Apple, παράλληλα με την ανάπτυξη τουλάχιστον εννέα νέα Mac που θα διαθέτουν την επόμενη γενιά πυριτίου Apple της εταιρείας, ανέφερε ο Mark Gurman του Bloomberg.

    Στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου power on, ο Gurman έχει πει ότι οι εργασίες σε ένα iMac με ένα τσιπ M3 βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, αλλά συγκεκριμένες λεπτομέρειες του iMac , συμπεριλαμβανομένου του αν θα είναι μια συνέχεια του ενημερωμένου μοντέλου 24 ιντσών ή ενός μεγαλύτερου μοντέλου δεν αποκαλύπτονται. Ο Gurman πρόσθεσε ότι ένα iMac Pro βρίσκεται επίσης στα σκαριά, αλλά δεν θα ξεκινήσει “σύντομα”.

    Έχω ακούσει ότι τα chips M2 δεν είναι τα μόνο που δοκιμάζουν μέσα στην Apple. Και αν περιμένετε για ένα νέο iMac, ακούω ότι μια έκδοση M3 βρίσκεται ήδη στα σκαριά – αν και φαντάζομαι ότι δεν θα ξεκινήσει μέχρι το τέλος του επόμενου έτους το νωρίτερο. Επίσης, για όσους ρωτάνε, εξακολουθώ να πιστεύω ότι έρχεται ένα iMac Pro. Απλά δεν θα είναι σύντομα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.