15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple επισημαίνει το iPad Mini 3 ως ξεπερασμένο προϊόν

    Η Apple όρισε και επίσημα το iPad mini τρίτης γενιάς ως ξεπερασμένο προϊόν, σηματοδοτώντας το επίσημο τέλος του δρόμου για ένα από τα πιο δημοφιλή iPad της Apple.

    Σήμερα, η Apple μετέφερε επίσημα το iPad στη λίστα με τις απαρχαιωμένες συσκευές της, που σημαίνει ότι δεν θα είναι πλέον κατάλληλο για επισκευές, καθώς οι πάροχοι υπηρεσιών δεν μπορούν να παραγγείλουν ανταλλακτικά για τη συσκευή.

    Το iPad mini τρίτης γενιάς ήταν ένα δημοφιλές iPad που κυκλοφόρησε το 2014 μαζί με το iPad Air δεύτερης γενιάς. Το iPad mini τρίτης γενιάς περιλάμβανε το τσιπ A7 και ένα κουμπί αρχικής οθόνης Touch ID.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.