21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το μεγαλύτερο εργοστάσιο iPhone στον κόσμο επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς παραγωγής μετά από εβδομάδες περιορισμένης προσφοράς

    Το μεγαλύτερο εργοστάσιο iPhone στον κόσμο σχεδόν ξαναρχίζει τη λειτουργία του στη μέγιστη δυναμικότητά του μετά από εβδομάδες περιορισμένης παραγωγής που έπληξε την αλυσίδα εφοδιασμού της Apple, αναγκάζοντάς την να αντιμετωπίσει πιθανές δυσκολίες στην κάλυψη της ζήτησης για iPhone 14 και iPhone 14 Pro κατά τη διάρκεια των διακοπών.

    Όπως αναφέρει το Bloomberg, η Foxconn, ο μεγαλύτερος προμηθευτής της Apple, βρίσκεται στο 90% της μέγιστης δυναμικότητάς του στο κύριο εργοστάσιό της στην κινεζική πόλη Zhengzhou, σύμφωνα με εκπροσώπους της εταιρείας. Το εργοστάσιο αυτή τη στιγμή λειτουργεί με 200.000 άτομα προσωπικό, σύμφωνα με το στέλεχος της Foxconn, Vic Wang.

    Τους τελευταίους μήνες, οι διαταραχές της εφοδιαστικής αλυσίδας που προκλήθηκαν από συνεχείς περιορισμούς προκάλεσαν σοβαρό πλήγμα στην παραγωγή του iPhone 14 και του iPhone 14 Pro, με το τελευταίο να επηρεάζεται περισσότερο. Κατά τη διάρκεια της κορύφωσης των διακοπών, η Apple δημοσίευσε ένα δελτίο τύπου τον Νοέμβριο λέγοντας ότι η παραγωγή του iPhone 14 Pro λειτουργούσε με «μειωμένη παραγωγή».

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.