Sunday, May 12, 2024

Η Apple επιβεβαιώνει ότι η εμφάνιση ποσοστού μπαταρίας του iOS 16 δεν είναι διαθέσιμη σε ορισμένα μοντέλα iPhone

Μετά τη δημόσια κυκλοφορία του iOS 16, η Apple επιβεβαίωσε ότι οι χρήστες μοντέλων iPhone παλαιότερης γενιάς θα χάσουν τη δυνατότητα να εμφανίζουν το ποσοστό της μπαταρίας του iPhone απευθείας στη γραμμή κατάστασης.

Σε ένα ενημερωμένο έγγραφο υποστήριξης, η Apple λέει ότι η νέα ένδειξη ποσοστού μπαταρίας δεν είναι διαθέσιμη στα iPhone XR, iPhone 11, iPhone 12 mini και iPhone 13 mini. Η Apple δεν παρέχει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το γιατί αυτές οι συσκευές θα χάσουν τη νέα δυνατότητα.

Η Apple πρόσθεσε το εικονίδιο εμφάνισης ποσοστού μπαταρίας σε μια έκδοση beta του iOS 16 το καλοκαίρι. Η νέα εναλλαγή, η οποία βρίσκεται στις Ρυθμίσεις και στην Μπαταρία, επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν πάντα το ποσοστό της μπαταρίας τους απευθείας στη γραμμή κατάστασης χωρίς να χρειάζεται να σύρουν προς τα κάτω στο Κέντρο Ελέγχου.

Από τότε που ήρθε το iPhone X με την εγκοπή, οι χρήστες ζήτησαν από την Apple να διευκολύνει την προβολή της στάθμης της μπαταρίας του iPhone απευθείας στη γραμμή κατάστασης. Ωστόσο, η πρόσφατη εφαρμογή της Apple έχει αποδειχθεί αμφιλεγόμενη.

Το νέο εικονίδιο περιλαμβάνει το ποσοστό της μπαταρίας μέσα στο εικονίδιο και όχι στα αριστερά του. Το λευκό εικονίδιο μπαταρίας παραμένει πλήρως γεμάτο έως ότου η μπαταρία φτάσει το 20% ή χαμηλότερο, οπότε το ένα πέμπτο του εικονιδίου γίνεται κόκκινο και το υπόλοιπο εικονίδιο γίνεται ημιδιαφανές.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.