19.4 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η Apple επιβεβαιώνει πως το Apple Watch είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα και στο νερό αλλά δεν είναι αδιάβροχο

    Apple-Watch-lifestyle-001

    Αν είχαμε κάποιες ελπίδες πως το Apple Watch θα ήταν αδιάβροχο τότε αυτές χάθηκαν από τα “μικρά γράμματα” που έχει συμπεριλάβει η Apple στο κάτω μέρος της επίσημης σελίδας του Apple Watch στο site της.

    Η αντίσταση του Apple Watch στο υγρό στοιχείο αντιστοιχεί στο πρωτόκολλο IPX7, και έτσι δεν είναι αδιάβροχο. Τι σημαίνει όμως το IPX7; Ας δούμε λοιπόν παρακάτω τι μπορεί να κάνει και τι όχι κάποιος για αυτό τον λόγο με το Apple Watch.

    • Οι συσκευές με πιστοποίηση IPX7 είναι ανθεκτικές σε τυχαία επαφή με το νερό και πιο συγκεκριμένα μέχρι 1 μέτρο για 30 λεπτά.
    • Οι συσκευές αυτές είναι ανθεκτικές στην βροχή το χιόνι αλλά και σε επαφή με τον νερό ή σε σταγόνες αυτού κατά την διάρκεια κάποιας δραστηριότητα του χρήστη.
    • Οποιαδήποτε βύθιση της συσκευής σε μεγαλύτερο βάθος του 1 μέτρου ή σε βύθιση για περισσότερο από 30 λεπτά μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην συσκευή.

    Με απλά λόγια ο Tim Cook σωστά είπε πως μπορείτε να έχετε στο ντους μαζί σας το Apple Watch αλλά μην φανταστείτε πως θα κάνετε μαζί του βουτιές το καλοκαίρι.

    Σχολιασμός στο φόρουμ  

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles