16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple επανέφερε πλήρως τις διαφημίσεις της στο Twitter σύμφωνα με τον Μusk

    Ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter φαίνεται να έχει λίγο μπρος-πίσω με τους διαφημιστές. Μετά την εξαγορά του Elon Musk, έχουμε δει πολλούς διαφημιστές να εγκαταλείπουν την πλατφόρμα για να αποφύγουν τους κινδύνους που ενέχει μια πλατφόρμα που έχει αμφισβητούμενη εποπτεία περιεχομένου. Ωστόσο, ο Musk είπε τώρα ότι ένας από τους βασικούς διαφημιστές του Twitter, η Apple, έχει ξαναρχίσει πλήρως τις διαφημίσεις στην πλατφόρμα.

    Αυτό έρχεται λίγες μόνο ημέρες αφότου οι ίδιες αμφισβητούμενες πολιτικές ελέγχου περιεχομένου αύξησαν την πιθανότητα το Twitter να πάρει αφαιρεθεί από τα καταστήματα εφαρμογών, με αποτέλεσμα ο Musk να κάνει tweet σχετικά με τον φόρο App Store της Apple.

    Μια αναφορά που δημοσιεύτηκε από το Bloomberg λέει ότι ο Musk έκανε τα σχόλια κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας στο Twitter Spaces. Δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα, αλλά είπε ότι η Apple «συνέχισε πλήρως» τις διαφημίσεις στο Twitter. Η Apple είναι ο μεγαλύτερος διαφημιστής του Twitter, πρόσθεσε ο Musk.

    Πριν από λίγες μέρες, ο Musk είχε δημοσιεύσει μια σειρά από tweets για την Apple και έφτασε στο σημείο να επισημάνει τον Tim Cook σε αυτά. Τα tweets περιελάμβαναν ένα που σημείωνε ότι η Apple είχε ως επί το πλείστον σταματήσει να διαφημίζεται στο Twitter και στη συνέχεια μερικά επέκριναν τις προφανείς πρακτικές λογοκρισίας της Apple και τον φόρο 30% στο App Store.

    Μερικές μέρες αργότερα, ο Musk δημοσίευσε ένα βίντεο από τα κεντρικά γραφεία της Apple και πρόσθεσε ότι μίλησε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Tim Cook για την πιθανή απομάκρυνση του Twitter από το App Store, κάτι που ισχυρίστηκε ότι η Apple δεν είχε ποτέ σκεφτεί.

    Ενώ τόσο η Apple όσο και ο Tim Cook δεν έχουν ακόμη πουν τίποτα σχετικά με αυτό το θέμα δημόσια, ο Tim Cook άρχισε να ακολουθεί τον Elon στο Twitter μετά τη συνάντηση των δύο, οπότε είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η σχέση Twitter-Apple είναι καλή, τουλάχιστον προς το παρόν. Ανεξάρτητα από αυτό, φαίνεται ότι ο Elon θα πρέπει να κρατήσει το Twitter σε μια προβλέψιμη διαδρομή, ειδικά αν θέλει να διατηρήσει την εφαρμογή διαθέσιμη στα iPhone εκεί έξω.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.