19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple ενημερώνει το Boot Camp με βελτιώσεις WiFi και διορθώσεις σφαλμάτων

    Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα μια νέα έκδοση του Boot Camp, του λογισμικού που επιτρέπει την εκτέλεση των Windows σε Mac που βασίζονται στην Intel. Το Boot Camp 6.1.16 είναι μια ενημέρωση επιδιόρθωσης σφαλμάτων που αντιμετωπίζει μικρά ζητήματα και αντικαθιστά την προηγούμενη ενημέρωση 6.1.12 που διόρθωσε προβλήματα σταθερότητας με προγράμματα οδήγησης Bluetooth και WiFi.

    Σύμφωνα με τις σημειώσεις έκδοσης για την ενημέρωση, το λογισμικό εισάγει υποστήριξη WiFi WPA3 και διορθώνει ένα πρόβλημα προγράμματος οδήγησης Bluetooth που μερικές φορές εμφανιζόταν κατά την επανέναρξη από την αναστολή λειτουργίας ή την αδρανοποίηση.

    Η Apple τον Μάρτιο παρουσίασε μια ενημερωμένη έκδοση Boot Camp 6.1.17 που είναι διαθέσιμη στους κατόχους Intel Mac που διαθέτουν την νέα εξωτερική οθόνη της εταιρείας, Studio Display.

    Οι χρήστες του Boot Camp μπορούν να πλοηγηθούν στο μενού Έναρξη στα Windows και να ανοίξουν την εφαρμογή Apple Software Update για να εγκαταστήσουν τα νέα προγράμματα οδήγησης Boot Camp.

    Το Boot Camp είναι μια δυνατότητα που είναι διαθέσιμη μόνο σε παλαιότερους Mac που βασίζονται σε Intel. Δεν είναι συμβατό με Apple silicon Mac και αυτά τα μηχανήματα δεν μπορούν να εκτελούν Windows παρά μόνο με λογισμικό εικονικοποίησης.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.