19.4 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η Apple δοκιμάζει διαφορετικά Foldable iPhone πρωτότυπα αλλά ανησυχεί για την τεχνολογία οθόνης και την αγορά

    Η Apple δοκιμάζει διαφορετικά πρωτότυπα foldabe iPhone σύμφωνα με τον leaker Dylandkt, αλλά τελικά μια τέτοια iPhone συσκευή να μην κυκλοφορήσει στο κοντινό μέλλον μιας και η Apple συνεχίζει να ανησυχεί για την τεχνολογία της οθόνης αυτής της συσκευής αλλά και την ίδια την αγορά των foldable smartphones.


    O leaker αναφέρει πως η Apple δουλεύει πάνω σε μια τέτοια συσκευή αλλά η τεχνολογία οθόνης ενός foldable iPhone δεν είναι εκεί που θέλει η Apple που βλέπει πως μια τέτοια υλοποίηση θα είχε πολλές παραχωρήσεις για τα στάνταρ της.

    Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο η Apple ακολουθεί μια τακτική “περιμένω και βλέπω” αν και άλλες φήμες θέλουν την εταιρεία να κάνει το βήμα αυτό στην foldbale smartphone αγορά το 2023.

    Οι φήμες για ένα foldable iPhone έχουν ξεκινήσει από το 2016 με τον Ming-Chi Kuo του Μάιου του 2021 να αναφέρει πως η Apple δουλεύει σε ένα iPhone με μια 8 ιντσών foldable OLED QHD+ οθόνη που θα το κυκλοφορήσει το 2023.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.