24.3 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Η Apple διακόπτει το iPod Touch, τερματίζοντας την 20ετή λειτουργία της εμβληματικής επωνυμίας «iPod»

    Είναι το τέλος μιας εποχής: Η Apple διακόπτει επίσημα το iPod touch. Η εταιρεία λέει ότι η συσκευή θα είναι διαθέσιμη μόνο «όσο υπάρχουν πλέον αποθέματα». Αυτό σημαίνει επίσης ότι η επωνυμία «iPod» έχει αποσυρθεί επίσημα, καθώς το iPod touch ήταν το τελευταίο iPod στη σειρά της Apple.

    Είναι το τέλος μιας εποχής για ένα προϊόν που κάποτε ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή gadget στον κόσμο…

    Σε ένα δελτίο τύπου, ο Greg Joswiak, ανώτερος αντιπρόεδρος της Apple για το Worldwide Marketing, εξήγησε:

    “Η μουσική ήταν πάντα μέρος του πυρήνα μας στην Apple και η μεταβίβασή της σε εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες με τον τρόπο που το iPod το έκανε επηρέασε κάτι περισσότερο από τη μουσική βιομηχανία ενώ παράλληλα επαναπροσδιόρισε επίσης πώς ανακαλύπτεται, ακούγεται και μοιράζεται η μουσική.”

    “Σήμερα, το πνεύμα του iPod ζει. Έχουμε ενσωματώσει μια απίστευτη μουσική εμπειρία σε όλα τα προϊόντα μας, από το iPhone έως το Apple Watch έως το HomePod mini και σε Mac, iPad και Apple TV. Και η Apple Music προσφέρει κορυφαία ποιότητα ήχου με υποστήριξη χωρικού ήχου — δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε, να ανακαλύψετε και να ζήσετε τη μουσική.”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.