19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Αναλυτικά οι προδιαγραφές μεγέθους οθόνης των iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max

    Όπως έχουν πει πολλές αναφορές, τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max αναμένεται να αφαιρέσουν το notch και την θέση του να πάρει ένας νέος σχεδιασμός γνωστός και με την ονομασία “χάπι + διάτρηση τρύπας”. Το 9to5Mac ανέφερε τον Μάρτιο ότι αυτή η αλλαγή θα σημαίνει ότι η οθόνη του iPhone 14 είναι ελαφρώς ψηλότερη. Τώρα, ο αναλυτής οθόνης Ross Young μοιράστηκε τις ακριβείς προδιαγραφές των μεγεθών οθόνης που έρχονται φέτος.

    Σύμφωνα με τον Young, το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max θα διαθέτουν ελαφρώς μεγαλύτερες οθόνες χάρη στην αφαίρεση της εγκοπής – notch. Αλλά αξίζει να τονιστεί πως η αλλαγή δεν είναι τόσο δραματική όσο μερικοί θα περίμεναν.

    Ακολουθεί η ανάλυση των μεγεθών οθόνης των iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max και πώς συγκρίνονται με τους προκατόχους τους:

    • iPhone 13 Pro – 6.06″
    • iPhone 14 Pro – 6.12″
    • iPhone 13 Pro Max – 6.68″
    • iPhone 14 Pro Max – 6.69″

    Στην πραγματικότητα, αυτές οι αλλαγές είναι πιθανώς αρκετά μικρές ώστε η Apple να μην κάνει αλλαγές στη διεπαφή iOS για να εκμεταλλευτεί τις μεγαλύτερες οθόνες. Κάποιοι ήλπιζαν ότι η αύξηση του μεγέθους της οθόνης θα σήμαινε ότι η Apple θα μπορούσε να προσθέσει το ποσοστό της μπαταρίας πίσω στη γραμμή κατάστασης, αλλά αυτό φαίνεται εξαιρετικά απίθανο.

    Δεδομένου ότι η Apple διαφημίζει ήδη τα μεγέθη της οθόνης στις 6,1 ίντσες και 6,7 ίντσες, είναι επίσης απίθανο η εταιρεία να αλλάξει αυτό το μάρκετινγκ με το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max. Μια πιθανότητα είναι ότι η Apple χρησιμοποιήσει κάποιου είδους έξυπνα μαθηματικά «ποσοστιαίας αύξησης» για να επισημάνει τις αλλαγές.

    Εν τω μεταξύ, τα iPhone 14 και iPhone 14 Max αναμένεται να έχουν τα ίδια μεγέθη οθόνης με τα iPhone 13 και iPhone 13 Pro Max. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα μοντέλα iPhone 14 που δεν θα είναι οι ναυαρχίδες θα διατηρήσουν τη σχεδίαση εγκοπής, με τη σχεδίαση “χάπι + διάτρηση τρύπας” να είναι αποκλειστική για το Pro μοντέλα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.