21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple αφαιρεί τα M1 Mac Mini και Intel Mac Mini από τη σειρά

    Η Apple σταμάτησε να προσφέρει και επίσημα μοντέλα Mac mini με τεχνολογία Intel μετά την κυκλοφορία των νέων μοντέλων πυριτίου της Apple που διαθέτουν τα νέα της τσιπ M2 και M2 Pro.

    Μέχρι σήμερα, η Apple συνέχισε να πουλά ένα mini Mac υψηλών προδιαγραφών με τσιπ Intel core i5 8ης γενιάς 6 πυρήνων 3,0 GHz, 8 GB RAM, Intel UHD Graphics 630 και 512 GB SSD. Η τιμολόγηση ξεκινούσε για αυτό το μηχάνημα από $1.099.

    Αυτό το βασικό μοντέλο έχει πλέον ανοίξει τη θέση του για ένα Mac mini‌ με επεξεργαστή Apple M2 Pro 10 πυρήνων με GPU 16 πυρήνων, 16 GB ενοποιημένης μνήμης και 512 GB αποθηκευτικού χώρου. Η τιμή ξεκινά από $1.299.

    Το Mac Pro είναι πλέον το μόνο μηχάνημα με τεχνολογία Intel που πουλάει η Apple, καθώς η εταιρεία συνεχίζει τη μετάβασή της σε δικούς της επεξεργαστές.

    Η Apple έχει επίσης σταματήσει να απαριθμεί τα μοντέλα Mac mini που είναι εξοπλισμένα με τον επεξεργαστή M1, έχοντας πλέον αντικαταστήσει τη σειρά της με μηχανήματα που τροφοδοτούνται από M2.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.