20 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple αποσύρει οθόνες της BOE για iPhone μετά την ανακάλυψη απροσδόκητων αλλαγών σχεδίασης

    Η Apple έχει ουσιαστικά κόψει τον κινεζικό κατασκευαστή οθόνης BOE από την αλυσίδα εφοδιασμού του iPhone 13 μετά την ανακάλυψη αλλαγών σχεδιασμού στα πάνελ OLED, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το The Elec.

    Η BOE προμηθεύει πάνελ οθόνης OLED για μοντέλα iPhone 6,1 ιντσών από πέρυσι, αλλά η εταιρεία έχει κατασκευάσει μόνο μια “μικρή ποσότητα” πάνελ OLED για το iPhone από τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με το The Elec. Ο όγκος παραγωγής της λέγεται ότι έχει “πέσει κατακόρυφα τους τελευταίους τέσσερις μήνες”.

    Ο αρχικός λόγος για τη μείωση της παραγωγής ήταν η έλλειψη ολοκληρωμένων κυκλωμάτων οδηγού οθόνης (ICs), δεδομένου ότι ο προμηθευτής ολοκληρωμένου κυκλώματος LX Semicon έδωσε προτεραιότητα στις παραγγελίες της LG Display. Το πιο σημαντικό, η BOE φέρεται να άλλαξε το σχεδιασμό των πάνελ OLED επεκτείνοντας το πλάτος του κυκλώματος των τρανζίστορ λεπτής μεμβράνης. Το The Elec ισχυρίζεται ότι όταν η Apple ανακάλυψε την αλλαγή, είπε στην BOE να σταματήσει την παραγωγή άμεσα.

    Παρ ‘όλα αυτά, η BOE είναι απίθανο να αποκλειστεί από την αλυσίδα εφοδιασμού πάνελ OLED της Apple στο μέλλον, επειδή η παρουσία της ασκεί πίεση στην Samsung Display και την LG Display. Το εργοστάσιο της BOE στη Σιτσουάν λέγεται ότι εξακολουθεί να λειτουργεί και είναι πιθανό η BOE να εργάζεται επί του παρόντος σε μια λύση για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Apple.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.