16.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple αναφέρει ότι τα Apple Watch Series 7 είναι συμβατά με όλα τα λουράκια των προηγούμενων μοντέλων #AppleEvent

    H Apple ανακοίνωσε σήμερα κατά την διάρκεια του “California Streaming” event της πως όλα τα προηγούμενα Apple Watch bands θα είναι συμβατά και με τα Apple Watch Series 7.

    Οι φήμες έδειχναν πως η εταιρεία δεν θα παρείχε μια τέτοια συμβατότητα στο νέο μοντέλο εξαιτίας της αύξησης του μεγέθους και του νέου σχεδιασμού. Αυτό όμως δεν έγινε τελικά τουλάχιστον ως προς την δραματική αλλαγή στην σχεδίαση που εικάζανε πολλοί. Έτσι τα λουράκια από τα προηγούμενα μοντέλα θα είναι συμβατά και με αυτό.

    Το νέο Apple Watch θα είναι διαθέσιμο σε 5 χρωματισμούς για την έκδοση από αλουμίνιο, έχουμε 3 χρωματισμούς για την έκδοση από ανοξείδωτο ατσάλι και 2 για αυτή από τιτάνιο.

    Χάρη στην μεγαλύτερη οθόνη του τα Apple Watch Series 7 έρχονται με πλήρη υποστήριξη πληκτρολογίου με QuickPath, διεπαφή συμβατή για αυτές τις νέες οθόνες και νέα αποκλειστικά Watch Faces.

    H Apple αναφέρει πως τα Apple Watch Series 7 θα είναι πιο φωτεινά σε εσωτερικούς χώρους και πιο ανθεκτικά από ποτέ!

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.