16.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Αυτό είναι το νέο Apple Watch Series 7 με γνώριμο σχεδιασμό, μεγαλύτερη οθόνη, ταχύτερη φόρτιση κ.α #AppleEvent

    Το Apple Watch Series 7 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σήμερα ως μέρος του iPhone 13 event της Apple. Το νέο Apple Watch φέρνει μια μεγαλύτερη οθόνη, νέα χρώματα, πιο γρήγορη φόρτιση κ.α

    Αναβάθμιση οθόνης

    H νέα μεγαλύτερη οθόνη δίνει την δυνατότητα για την εμφάνιση περισσότερο περιεχομένου και φέρνει υποστήριξη πλήρους πληκτρολογίου. Επίσης είναι πιο φωτεινή σε εσωτερικούς χώρους.

    Η νέες κάσες πλέον είναι σε διαστάσεις στα 41mm και 45mm από τα 40mm και 44mm ενώ τα Apple Watch λουράκια των παλαιότερων μοντέλων είναι συμβατά και με αυτό.

    Το Series 7 φέρνει τα Contour και Modular Duo watch faces που εκμεταλλεύονται τις καμπύλες γωνίες και την μεγαλύτερη οθόνη.

    Η Apple αναφέρει πως το Seris 7 έχει την μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε σπασίματα στην οθόνη του ενώ έρχεται και με το IP6X πιστοποιητικό για την αντίσταση του στον νερό και την σκόνη.

    Γρηγορότερη Φόρτιση

    Η φόρτιση έχει βελτιωθεί με 33% πιο γρήγορες ταχύτητες και έτσι 8 λεπτά φόρτισης θα δίνουν 8 ώρες καταγραφής ύπνου ενώ σε 45 λεπτά η φόρτιση θα πηγαίνει από το 0 στο 80%. Η νέα μέθοδος φόρτισης θα χρησιμοποιεί USB-C και τον γνωστό μαγνητικό φορτιστή.

    Χρώματα και Υλικά

    To Apple Watch Series 7 θα είναι διαθέσιμο σε 5 χρώματα για το μοντέλο από το αλουμίνιο midnight, starlight, green, και ένα νέο blue καθώς και το (PRODUCT)RED .

    Τα μοντέλο από ανοξείδωτο ατσάλι παραμένει στους ίδιους χρωματισμούς με το Series 6 δηλαδή: silver, graphite, gold, natural, και space black.

    Διαθεσιμότητα

    Τα νέα Apple Watch Series 7 θα είναι διαθέσιμα αργότερα μέσα στον χρόνο με την Apple να μην δίνει ακριβή ημερομηνία ακόμη – κάτι που επιβεβαιώνει τις φήμες για τα θέματα που υπήρχαν κατά την μαζική παραγωγή του.

    Στην γραμμή του Apple Watch παραμένουν τα Series 3 και SE μοντέλα ενώ το νέο Apple Watch Series 7 έχει την ίδια τιμολόγηση με το Series 6 ξεκινώντας από τα $399.

    watchOS 8

    Επιπλέον το watchOS 8 θα εισάγει νέα workouts, αναγνώριση πτώσης από ποδήλατο κ.α Η αναβάθμιση αυτή θα έρθει στο ευρύ κοινό την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.