13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple αναμένεται να μεταφέρει το 25% της συνολικής παραγωγής iPhone στην Ινδία έως το 2025

    Η Apple θα μεταφέρει το 25% ολόκληρης της γραμμής παραγωγής iPhone στην Ινδία έως το 2025, καθώς προσπαθεί να διαφοροποιήσει την αλυσίδα εφοδιασμού της, δήλωσαν αναλυτές της JP Morgan (μέσω Reuters).

    Η Apple παράγει επί του παρόντος ορισμένα μοντέλα iPhone στην Ινδία, συμπεριλαμβανομένου του iPhone 13 και σύντομα του iPhone 14. Η αλυσίδα εφοδιασμού της Apple παραμένει ιδιαίτερα συγκεντρωμένη στην Κίνα, αλλά η εταιρεία έχει κάνει προσπάθειες να μεταφέρει προμηθευτές και γραμμές παραγωγής αλλού.

    Οι αναλυτές της JP Morgan πιστεύουν ότι μέχρι τα τέλη του 2022, το 5% της παραγωγής του iPhone 14 θα μεταφερθεί στην Ινδία, με μια σημαντική αλλαγή να έρχεται τρία χρόνια αργότερα. Εκτός από τη μεταφορά του 25% της παραγωγής iPhone στην Ινδία έως το 2025, οι αναλυτές αναμένουν ότι η Apple θα μεταφέρει το 25% των άλλων σειρών προϊόντων στη χώρα, συμπεριλαμβανομένων των AirPods, Mac, Apple Watch και iPad.

    Οι προμηθευτές της Apple, συμπεριλαμβανομένης της Foxconn, έχουν επενδύσει πολλά στην Ινδία με υποδομές αλυσίδας εφοδιασμού, εργοστάσια και εκπαίδευση, τα τελευταία αρκετά χρόνια. Η Apple αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή μοντέλων iPhone 14 στην Ινδία τις επόμενες εβδομάδες, αλλά η υψηλή προτεραιότητα της εταιρείας στη μυστικότητα φέρεται να έχει περιπλέξει τα σχέδια.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.