19.2 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η iOS 16.1 Beta 2 Διορθώνει το πρόβλημα GPS σε μοντέλα iPhone 14 Pro

    Ένα πρόβλημα που εμποδίζει τη σωστή λειτουργία του GPS στο iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max για πολλούς χρήστες στην πρώτη έκδοση beta του iOS 16.1 επιδιορθώθηκε στη δεύτερη έκδοση beta. Η ενημέρωση στην πιο πρόσφατη έκδοση beta θα επαναφέρει την ακρίβεια τοποθεσίας στη συσκευή.

    Όπως το Apple Watch Ultra, και τα δύο μοντέλα iPhone 14 Pro διαθέτουν υποστήριξη GPS διπλής συχνότητας. Αυτό σημαίνει ότι τα iPhone μπορούν να λαμβάνουν σήματα από δορυφόρους GPS που λειτουργούν τόσο στην παλαιού τύπου συχνότητα L1 όσο και στη συχνότητα L5 υψηλότερης ισχύος, η οποία μπορεί να ταξιδεύει καλύτερα μέσα από εμπόδια όπως κτίρια και δέντρα. Ένας συνδυασμός των δύο σημάτων θα πρέπει να οδηγήσει σε βελτιωμένη ακρίβεια τοποθεσίας στις εφαρμογές χαρτογράφησης και σε άλλες εφαρμογές που βασίζονται στην τοποθεσία.

    Η Apple λέει ότι το iOS 16.1 θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Η ενημέρωση θα ενεργοποιήσει την υποστήριξη Live Activities σε εφαρμογές τρίτων, θα εισαγάγει μια νέα λειτουργία Clean Energy Charging στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα προσθέσει υποστήριξη για αξεσουάρ Matter στην εφαρμογή Home, θα κάνει το Apple Fitness+ διαθέσιμο σε χρήστες iPhone χωρίς Apple Watch και πολλά άλλα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.