15.3 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Ο Ted Lasso και η AFC Richmond έρχονται στο FIFA 23

    Ο Ted Lasso, ο Roy Kent και η ομάδα του AFC Richmond θα είναι διαθέσιμα στο FIFA 23 όταν κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε σήμερα η EA Games. Οι χαρακτήρες προέρχονται από την επιτυχημένη εκπομπή Apple TV+ “Ted Lasso” και θα μπορούν να αναπαραχθούν πλήρως.

    Μαζί με τον Ted Lasso και τον Roy Kent, δημοφιλείς χαρακτήρες που περιλαμβάνουν τους Coach Beard, Jamie Tartt, Dani Rojas, Sam Obisanya και Isaac McAdoo θα ενσωματωθούν στο παιχνίδι, όπως και το Nelson Road Stadium, η έδρα της AFC Richmond.

    Ο Coach Beard και ο ίδιος ο Ted Lasso θα είναι διαθέσιμοι ως μάνατζερ με δυνατότητα αναπαραγωγής στο Career Mode ή η AFC Richmond μπορεί να αντικατασταθεί στην Premier League ή σε οποιοδήποτε άλλο πρωτάθλημα Career Mode με δυνατότητα αναπαραγωγής. Η ομάδα θα είναι επίσης διαθέσιμη σε Kick-Off, Online Friendlies και Online Seasons.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.