22.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το επερχόμενο iPad Pro 11 ιντσών φημολογείται ότι δεν θα έχει μια οθόνη Mini-LED

    Το επερχόμενο iPad Pro 11 ιντσών θα διαθέτει την ίδια οθόνη LED που βρίσκεται στο μοντέλο της τρέχουσας γενιάς και όχι τη νεότερη τεχνολογία οθόνης mini-LED που βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέγεθος 12,9 ιντσών, δήλωσε σήμερα ο αξιόπιστος αναλυτής οθόνης Ross Young.

    Απαντώντας σε ένα tweet, ο Young επιβεβαίωσε προηγούμενες φήμες ότι το επερχόμενο iPad Pro 11 ιντσών δεν θα αποκτήσει τη νεότερη τεχνολογία οθόνης mini-LED, πράγμα που σημαίνει ότι οι πελάτες που θέλουν την πιο προηγμένη οθόνη θα πρέπει να επιστρέψουν στο μεγαλύτερο μέγεθος 12,9 ιντσών.

    Οι πρώτες φήμες πρότειναν ότι για την επόμενη ενημέρωση του iPad Pro, η Apple θα επέκτεινε την οθόνη mini-lED που παρουσίασε στο iPad Pro 12,9 ιντσών τον Απρίλιο του 2021 και στο μικρότερο μέγεθος 11 ιντσών. Η οθόνη Liquid Retina XDR στο iPad Pro 12,9 ιντσών φέρνει εξαιρετικά δυναμικό εύρος στο iPad Pro, προσφέροντας μια “εκπληκτική οπτική εμπειρία” με πιο αληθινές λεπτομέρειες και HDR.

    Η οθόνη του iPad Pro 11 ιντσών είναι μια οθόνηLiquid Retina LED που εξακολουθεί να έχει πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά με το μέγεθος των 12,9 ιντσών, αλλά χάνει το μεγάλο δυναμικό εύρος, την υψηλότερη φωτεινότητα και τα πιο σκούρα μαύρα. Ο Young είπε σήμερα ότι αναμένει τα επερχόμενα iPad Pro 11 ιντσών και 12,9 ιντσών να διαθέτουν τις ίδιες οθόνες με τα αντίστοιχα μοντέλα τρέχουσας γενιάς τους.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.