21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple ανακοινώνει την εφαρμογή Oceanic+ διαθέσιμη για το Apple Watch Ultra

    Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι η εφαρμογή Oceanic+ είναι διαθέσιμη για το Apple Watch Ultra από σήμερα. Σχεδιασμένη από την Huish Outdoors σε συνεργασία με την Apple, η εφαρμογή χρησιμεύει ως καταδυτικός υπολογιστής για ψυχαγωγικές καταδύσεις σε βάθη έως και 40 μέτρα/130 πόδια.

    Η Apple προσφέρει ήδη μια βασική εφαρμογή Βάθους στο Apple Watch Ultra για προβολή του τρέχοντος βάθους, του μέγιστου βάθους, της θερμοκρασίας του νερού και της διάρκειας κάτω από το νερό. Για δύτες που αναζητούν πιο προηγμένα δεδομένα, η εφαρμογή Oceanic+ είναι ένα χρήσιμο εργαλείο.

    Το Oceanic+ υποδεικνύει το τρέχον βάθος ενός δύτη, τον χρόνο κατάδυσης, τον χρόνο χωρίς αποσυμπίεση, τη θερμοκρασία του νερού, τον χρόνο στην επιφάνεια, το μέγιστο βάθος, την ταχύτητα ανάβασης, το επίπεδο μπαταρίας, το επιλεγμένο μείγμα αερίου (αέρας ή μίγμα Nitrox έως 40%) και άλλα. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης χρωματικά κωδικοποιημένες προειδοποιήσεις ασφαλείας για όριο μη αποσυμπίεσης, υπερβολικούς ρυθμούς ανόδου και καθοδήγηση για διακοπή ασφαλείας.

    Άλλες δυνατότητες της εφαρμογής περιλαμβάνουν απτική ανάδραση και επιπλοκές ρολογιού για χρόνο επιφάνειας, γρήγορη πρόσβαση στον προγραμματιστή κατάδυσης, ρυθμίσεις κατάδυσης, τρέχον υψόμετρο, μέγιστο επιτρεπόμενο υψόμετρο και κουμπί γρήγορης πρόσβασης πίσω στην εφαρμογή.

    Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο App Store και απαιτεί Apple Watch Ultra με watchOS 9.1 ή νεότερη έκδοση, σε συνδυασμό με iPhone 8 ή νεότερη έκδοση με iOS 16.1 ή νεότερη έκδοση. Οι βασικές λειτουργίες της εφαρμογής είναι δωρεάν και περιλαμβάνει πολλές κοινές λειτουργίες κατάδυσης, όπως το βάθος, το χρόνο και ένα αρχείο καταγραφής των πιο πρόσφατων καταδύσεων. Για $9,99 ανά μήνα ή $79,99 ανά έτος, οι χρήστες έχουν πρόσβαση στην παρακολούθηση αποσυμπίεσης, στη φόρτωση ιστών, στην απεριόριστη χωρητικότητα του ημερολογίου και πολλά άλλα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.