21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple ανακοίνωσε τα 2022 Pride Edition Watch Bands και Watch Face

    Η Apple ανακοίνωσε σήμερα νέες bands Pride για το Apple Watch, με νέες διαθέσιμες επιλογές Pride Edition Sport Loop και Pride Edition Nike Sport Loop.

    Τα νέα αυτά Pride Edition λουράκια είναι διαθέσιμα για παραγγελία σήμερα για $49 στο Apple.com και στην εφαρμογή Apple Store και στα καταστήματα από τις 26 Μαΐου. Το Pride Edition Nike Sport Loop θα είναι επίσης διαθέσιμο σύντομα στο Nike.com.

    Μια νέα όψη ρολογιού Pride είναι επίσης διαθέσιμη σήμερα για το Apple Watch Series 4 ή νεότερη έκδοση με watchOS 8.6 και iPhone 6s ή νεότερη έκδοση με iOS 15.5. Εμπνευσμένη από πολλαπλές σημαίες υπερηφάνειας, η Apple είπε ότι αυτό το νέο watch face «συνδυάζει χρώματα για να αντιπροσωπεύει τη δύναμη και την αμοιβαία υποστήριξη του κινήματος LGBTQ+». Τα πολύχρωμα νήματα της πρόσοψης του ρολογιού κινούνται καθώς περιστρέφεται το Digital Crown στο Apple Watch, αν κάποιος ακουμπήσει την οθόνη ή σηκωθεί ο καρπός του χρήστη.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.