19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Αυθεντικό iPhone σφραγισμένο πωλείται σε δημοπρασία έναντι 39.340 δολαρίων

    Ένα πρωτότυπο iPhone που ήταν ακόμα σφραγισμένο έφτασε τα 39.339,60 δολάρια όταν έληξε η δημοπρασία του κατά την διάρκεια της εκδήλωσης Fall Premier του 2022 της LCG Auction.

    Η φθινοπωρινή δημοπρασία 2022 της LCG ολοκληρώθηκε στις 16 Οκτωβρίου, με τις προσφορές για διάφορα αντικείμενα να κλείνουν μετά από εβδομάδες μάχης. Σε αυτή λοιπόν το αντικείμενο με τίτλο “Original 2007 Apple iPhone Factory Sealed (Πρώτη έκδοση) κατάφερε να φτάσει στην τιμή ρεκόρ, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των $30.000.

    Το μοντέλο των 8 GB, το οποίο κυκλοφόρησε με κάμερα 2 megapixel, ήταν ακόμα στο κουτί του και διατηρήθηκε σε “εξαιρετική κατάσταση”. Λέγεται ότι είναι “σχεδόν άψογο κατά μήκος της επιφάνειας και των άκρων”, είχε ακόμα μια σφιχτή εργοστασιακή σφραγίδα και άριστες ετικέτες ασφαλείας στο πίσω μέρος.

    Στη σπανιότητα της παρτίδας προστίθεται η έλλειψη επιπλέον αυτοκόλλητων μετά την αγορά και ετικετών UPC, με τη συσκευασία εντελώς χωρίς σήμανση.

    Σύμφωνα με το ιστορικό προσφορών, υποβλήθηκαν 28 προσφορές για τη συσκευή. Έφθασε τα $10.000 έως τις 14 Οκτωβρίου, πριν από μια καταιγίδα δραστηριότητας που αύξησε την τιμή στις 16 Οκτωβρίου σε λίγο περισσότερο από δύο ώρες για να οδηγηθούμε στην εντυπωσιακή τιμή πώλησης με την οποία έκλεισε η δημοπράτηση του.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.