20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple αναβάθμισε το AirPods Pro και AirPods 2 Firmware στην έκδοση 3E751

    Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα μια νέα firmware αναβάθμιση και πιο συγκεκριμένα την 3E751 για τα 2ης γενιάς AirPods και AirPods Pro, αναβαθμίζοντας τα έτσι από την 3A283 έκδοση που είχε κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

    airpodsprodesign


    Η Apple δεν δίνει πληροφορίες για αυτές τις αναβαθμίσεις και έτσι δεν γνωρίζουμε τι βελτιώσεις ή διορθώσεις σφαλμάτων περιλαμβάνει αυτή η νέα έκδοση.

    Δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος να αναβαθμίσετε τα AirPods αλλά το firmware γίνεται εγκατάσταση μέσω OTA όταν τα AirPods είναι συνδεμένα με μια iOS συσκευή. Βάζοντας τα AirPods στην θήκη τους, συνδέοντας τα στο ρεύμα και μετά κάνοντας Pairing με το iPhone ή το iPad συνήθως κάνει την εγκατάσταση αυτή πιο άμεση.

    Μπορείτε να δείτε ποια έκδοση firmware έχουν τα AirPods σας ως εξής:

    • Συνδέστε τα ‌‌AirPods‌‌ ή AirPods Pro‌‌ με την iOS συσκευή σας
    • Ανοίξεις τις Ρυθμίσεις
    • Κάντε tap στο Γενικά
    • Κάντε tap στο About
    • Κάντε tap στα AirPods‌‌‌‌‌.
    • Δείτε το αριθμό δίπλα στην “Firmware Version.”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.