17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple ήδη δουλεύει στην iOS 8.4 έκδοση

    IOS-84-main

    Η Apple όπως όλα δείχνουν έχει πατήσει το γκάζι σε ότι αφορά τις iOS 8 εκδόσεις κάτι που επιβεβαιώθηκε και σήμερα με την έκδοση της πρώτης beta του iOS 8.3 στους προγραμματιστές της. Με τις iOS 8.2 και 8.3 λοιπόν ήδη σε beta εκδόσεις μια νέα αναφορά κάνει λόγο πως και η έκδοση 8.4 έχει ξεκινήσει.

    Μάλιστα γνωρίζουμε και ένα από τα μεγάλα χαρακτηριστικά της που όπως όλα δείχνουν θα είναι το σήμα κατατεθέν της εν λόγω έκδοσης.

    Σύμφωνα λοιπόν με πηγές του 9to5Mac, το iOS 8.4 έχει την κωδική ονομασία “Copper,” και κατά πάσα πιθανότητα θα δοθεί στην κυκλοφορία μετά το επίσημο λανσάρισμα του Apple Watch τον Απρίλιο.

    Σε αυτή την έκδοση και σύμφωνα πάντα με την αναφορά του 9to5Mac η Apple θα παρουσιάσει την νέα έκδοση της Beats Music streaming υπηρεσίας. Σε αυτό βέβαια το σημείο βέβαια η Apple ίσως αλλάξει αυτό τον σχεδιασμό για αυτή την έκδοση.

    Επίσης κατά πάσα πιθανότητα η iOS 8.4 έκδοση θα βασιστεί πάρα πολύ στην κυκλοφορία του Apple Watch. Η ημερομηνία διάθεσης αυτής της έκδοσης παραμένει άγνωστη αν και πολλοί πλέον υποθέτουν πως θα γίνει διαθέσιμη κάποια στιγμή πριν το ετήσιο συνέδριο της Apple WWDC τον Ιούνιο ενώ μια άλλη εκτίμηση κάνει λόγω πως ίσως την δούμε αμέσως μετά το Keynote του WWDC.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles