19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple έχει μια κρυμμένη AR έκπληξη στο ‘iPhone 12’ event site της

    H Apple και επίσημα ανακοίνωσε το iPhone 12 event της για τις 13 Οκτωβρίου. Το tagline που χρησιμοποιεί αυτή την φορά η εταιρεία είναι το “Hi, Speed” και μετά την κρυμμένη AR έκπληξη που είχαμε στο “Time Flies” event πίσω τον Σεπτέμβριο έχουμε ακόμη μια για αυτό το event.

    Αν πάτε λοιπόν στο Apple Events website θα δείτε την ημερομηνία και την ώρα για το “Hi Speed” event μαζί με την επιλογή να προσθέσετε αυτή την πληροφορία στο ημερολόγιο σας καθώς και ένα γραφικό αυτού. Στο iPhone και στο iPad όμως αν κάνετε στην ίδια σελίδα tap στην εικόνα του event υπάρχει μια AR εμπειρία κρυμμένη εκεί για εσάς.

    Το Easter Egg αυτό δείχνει ένα animation που αλλάζει μορφή και περιλαμβάνει κύκλους σε χρώμα χρυσού, πορτοκαλί και μπλε που σιγά σιγά οδηγούν σε μια έκρηξη φυσαλίδων με την 10.13 ημερομηνία να εμφανίζεται στο κέντρο.

    Το animation αυτό είναι διαδραστικό και μπορείτε να το δείτε από διαφορετικές οπτικές γωνίες και όχι μόνο.

    Διαβάστε ακόμη: 6 πράγματα που ελπίζουμε η Apple να ανακοινώσει στο iPhone 12 event της

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.