17.4 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Η ‘Hi, Speed’ iPhone 12 πρόσκληση αναζωπυρώνει τις φήμες για: Midnight Blue χρωματισμό, 5G, AirTags, κ.α

    H Apple επιβεβαίωσε το iPhone 12 event της για την ερχόμενη Τρίτη 13 Οκτωβρίου και ώρα 20.00 Ελλάδος. Το tagline που χρησιμοποιεί η εταιρεία για αυτό το ψηφιακό event της είναι το “High Speed” και το συνοδεύει ένα γραφικό που ήδη έχει ξεκινήσει έντονες συζητήσεις.

    Η πρόκληση έχει ένα σκοτεινό μπλε χρώμα με πορτοκαλί και μπλε δαχτυλίδια γύρω από το λογότυπο της Apple. Από το tagline “Hi Speed” εύκολα μάλλον κάποιος καταλαβαίνει πως αυτό έχει να κάνει στα δύο μεγάλα χαρακτηριστικά της iPhone 12 σειράς: 5G συνδεσμολογία και Α14 επεξεργαστής.

    Αν και η Apple έχει ήδη παρουσιάσει τον Α14 Bionic επεξεργαστή στο νέο iPad Air αναμένουμε την εταιρεία να κάνει διάφορες παραμετροποιήσεις για την αντίστοιχη έκδοση που θα βρίσκεται στα iPhone 12. Σε ότι αφορά το 5G έχουμε πολλές αναφορές που θέλουν και τα 4 νέα iPhones φέτος να υποστηρίζουν αυτό το νέο ασύρματο πρωτόκολλο.

    Η μπλε αποχρώσεις που χρησιμοποιεί η Apple στην πρόσκληση μπορεί να είναι μια ένδειξη για ένα Midnight Blue χρωματισμό που φημολογείται εδώ και πολύ καιρό ότι έρχεται στα iPhone και ο οποίος χρωματισμός ταιριάζει απόλυτα και με τον νέο μπλε χρωματισμό που έχουμε για πρώτη φορά και στο Apple Watch Series 6. Για την πορτοκαλί απόχρωση και αν αυτή δείχνει ακόμη έναν νέο χρωματισμό κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα.

    Τα δαχτυλίδια τώρα που χρησιμοποιεί η Apple στην σχεδίαση αυτής της πρόσκλησης παραπέμπουν σίγουρα στον σχεδιασμό της Siri. Φήμες θέλουν την Apple να δουλεύει σε ένα νέο, μικρότερο και πιο οικονομικό HomePod που φυσικά θα έχει μια Siri διεπαφή στο πάνω μέρος του.

    Κάποιοι επίσης εικάζουν πως τα δαχτυλίδια αυτά είναι μια αναφορά στους AirTag trackers της Apple που θα είναι βάση των φημών κυκλικοί και αναμένεται να παρουσιαστούν σε αυτό το event.

    Ακόμη μια εικασία είναι πως τα δαχτυλίδια αυτά παρουσιάζουν κύματα ήχου που δείχνουν τόσο ένα νέο HomePod όσο και τα φημολογούμενο AirPods Studio over ear νέο σετ ακουστικών της Apple.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.