20.9 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Apple και επίσημα ανακοίνωσε το iPhone 12 event για τις 13 Οκτωβρίου: ‘Hi, Speed’

    Με καθυστέρηση ενός μηνός εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19, η Apple ανακοίνωσε πριν λίγο ότι η παρουσίαση των επόμενων iPhone θα πραγματοποιηθεί στις 13 Οκτωβρίου.

    Η πρόσκληση που έχει σταλεί σε επιλεγμένα ηλεκτρονικά μέσα έχει τίτλο “Hi, Speed”, κάτι που πιθανότατα αναφέρεται στις επιδόσεις των νέων iPhone που αναμένεται πως θα φέρουν 5G συνδεσμολογία αλλά και που στο εσωτερικό τους θα βρίσκεται ο πανίσχυρος νέος A14 Bionic επεξεργαστής. Τα κυκλικά δαχτυλίδια της πρόσκλησης επίσης μοιάζουν με την διεπαφή της Siri σε ένα HomePod…. και γνωρίζουμε πως υπάρχουν φήμες για την παρουσίαση ενός μικρότερου νέου ασύρματου ηχείου από την Apple.

    Το νέο αυτό ψηφιακό event θα γίνει stream ζωντανά από το website της Apple, από την Apple TV εφαρμογή και κατά πάσα πιθανότητα και από το YouTube.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.