20.6 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Η Apple έλαβε εκ νέου πρόστιμο ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ καθώς οι ολλανδικές ρυθμιστικές αρχές αναφέρουν ότι η Apple «αρνήθηκε να υποβάλει σοβαρές προτάσεις»

    Οι ολλανδικές ρυθμιστικές αρχές επέβαλαν άλλο ένα πρόστιμο ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ κατά της Apple σε μια συνεχιζόμενη διαμάχη σχετικά με εναλλακτικά συστήματα πληρωμών για εφαρμογές γνωριμιών.

    Τα συνολικά πρόστιμα της Apple έχουν φτάσει πλέον τα 25 εκατομμύρια ευρώ, καθώς οι ρυθμιστικές αρχές αξιολογούν εβδομαδιαία πρόστιμα συνολικού ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ ή έως ότου η Apple ικανοποιήσει τις κανονιστικές απαιτήσεις.

    Σε μια δήλωση που μοιράστηκε με το TechCrunch, η Αρχή Καταναλωτών και Αγορών (ACM) αναφέρει ότι η Apple «αρνήθηκε να υποβάλει σοβαρές προτάσεις» και ότι «οι λεγόμενες «λύσεις» της Apple εξακολουθούν να δημιουργούν πάρα πολλά εμπόδια για τους παρόχους εφαρμογών γνωριμιών».

    “Την περασμένη εβδομάδα, δεν λάβαμε νέες προτάσεις από την Apple με τις οποίες θα συμμορφώνονταν με τις απαιτήσεις της ACM. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Apple θα πρέπει να πληρώσει μια πέμπτη πληρωμή ποινής. Αυτό σημαίνει ότι το συνολικό ποσό όλων των χρηματικών ποινών ανέρχεται σήμερα σε 25 εκατομμύρια ευρώ.”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.