16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμη την iOS 8.3 beta 4 στους προγραμματιστές, 2η beta στους public testers

    iOS-8-teaser-001

    Η Apple πριν από λίγο έκανε διαθέσιμη την 4η beta του iOS 8.3 στους προγραμματιστές, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της τρίτης beta.

    H νέα αυτή beta έχει build αριθμό 12F5061, και είναι διαθέσιμη για λήψη από τους προγραμματιστές μέσω ΟΤΑ ή από το iOS Developer Center. Η Apple επίσης έκανε διαθέσιμο το Xcode 6.3 beta 4 με την Swift 1.2 καθώς και μια Apple TV beta.

    Επίσης μια δεύτερη beta του iOS 8.3 έγινε διαθέσιμη και για τους εγγεγραμμένους χρήστες του AppleSeed προγράμματος της Apple.

    Οι beta αυτές έφεραν την εφαρμογή του Apple Watch, βελτιώσεις στην εφαρμογή Messages, ασύρματη υποστήριξη στο CarPlay, νέα emojis, υποστήριξη του Google 2-step verification, και την εισαγωγή του Apple Pay στην Κίνα. Η σημερινή νέα beta κατά πάσα πιθανότητα προσφέρει βελτιώσεις σε όλα αυτά.

    Update: H Αpple σε αυτή την νέα beta αφαίρεσε τον όρο beta από το iCloud Photo Library.

    H Apple δεν έχει αφήσει να εννοηθεί πότε η iOS 8.3 θα γίνει επίσημη στο κοινό αν και οι περισσότεροι αναμένουμε πως η επίσημη διάθεση της θα πραγματοποιηθεί με τον λανσάρισμα του Apple Watch στις 24 Απριλίου.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles