13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμη την 4η OS X 10.9.2 beta στους developers

    OS-X-Mavericks-Desktop-MacBook-1024x600

    H Apple αργά χθες το βράδυ έκανε διαθέσιμη την 4η beta του επερχόμενου OS X 10.9.2  στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της. Η κυκλοφορία αυτή έρχεται μια βδομάδα μετά την κυκλοφορία της 3ης beta κάτι το οποίο σημαίνει πως η Apple σύντομα θα έχει διαθέσιμη την εν λόγω έκδοση για το κοινό.

    Το νέο αυτό build είναι διαθέσιμο στους Mac προγραμματιστές μέσω του Software Update στο Mac App Store ή μπορούν να το κατεβάσουν από το developer portal της εταιρείας.

    os-10-9-2-beta-1024x324

    Πέρα από εικασίες δεν ξέρουμε ακριβώς τι νέο μπορεί να φέρει αυτή η αναβάθμιση ούτε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας της πέρα από το γεγονός που αναφέραμε παραπάνω το ότι δηλαδή η Apple δείχνει να βιάζεται για την εν λόγω κυκλοφορία.

    Η εταιρεία ζήτησε από τους προγραμματιστές της να εστιάσουν στα Mail, Messages, Graphic Drivers και το Voice Over.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles