23.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμη την πρώτη beta του OS X 10.9.3 στους προγραμματιστές της

    OS-X-Mavericks-Desktop-MacBook-1024x600

    H Αpple ξημερώματα χθες έκανε διαθέσιμη την πρώτη beta του OS X 10.9.3 στους εγκεκριμένους Mac προγραμματιστές της μια εβδομάδα μετά από την επίσημη διάθεση στο κοινό του OS X 10.9.2 το οποίο διόρθωσε το SSL bug, Mail και μας έφερε και FaceTime audio.

    Το buid αυτής της νέας beta είναι διαθέσιμη στους προγραμματιστές μέσω του Software Update στο Mac App Store, ή ως λήψη στο Apple developer portal

    os-x-10-9-3

    Στα αξιοσημείωτα αυτής της πρώτης beta είναι η ύπαρξη μιας νέας Retina επιλογής ανάλυσης για 4K οθόνες. Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες του OS X με μια συμβατή οθόνη να την ρυθμίσουν σε μεγαλύτερη ευκρίνεια στα 60Hz.

    osx_1093_4k_support-800x493

    Επίσης ίσως αποτελεί ένδειξη πως η Apple είναι κοντά στην παρουσίαση μια δικής της 4K Thuderbold οθόνης.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles