Η Apple έκανε διαθέσιμα τέσσερα ‘Shot on iPhone 6′ βίντεο

-

shot-on-iphone-6

Η Apple πρόσθεσε 4 νέα κλιπς στην ενότητα World Gallery films του “Shot on iPhone 6″ microsite. Η εταιρεία ξεκίνησε αυτή την καμπάνια νωρίτερα μέσα στον χρόνο παρουσιάζοντας κάποιες πραγματικά εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο που έχουν γίνει μέσω των δύο νέων smartphone της.

Τα νέα 4 αυτά βίντεο είναι στο ίδιο κλίμα με τα προηγούμενα και είναι διάρκειας 15 δευτερολέπτων με την αναλογική μουσική επένδυση.

Δείτε τα βίντεο παρακάτω:

https://youtu.be/6dYxiii8hqI

https://youtu.be/R9vVgqmMke0

https://youtu.be/67VZ-Dn-I9s

https://youtu.be/R8mBpSBb1XY

Σχολιασμός στο φόρουμ

Dimitris Georgoulas
Dimitris Georgoulas
O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.
[td_block_social_counter facebook="TagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" style="style4 td-social-colored" custom_title="FOLLOW US" block_template_id="td_block_template_2" f_header_font_family="445" f_header_font_size="18" f_header_font_line_height="1.4" f_header_font_transform="uppercase" header_text_color="#f45511" f_header_font_weight="400" tdc_css="eyJhbGwiOnsiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiNDAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9"]
spot_img

Related Stories