11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Angela Ahrendts και επίσημα Senior αντιπρόεδρος των Apple Stores

    178343

    H Angela Ahrendts αφήνει και επίσημα σήμερα πίσω της τον οίκο μόδας Burberry και εντάσσετε στο δυναμικό της Apple ως  Senior Vice President των φυσικών και Online καταστημάτων της Apple σύμφωνα με την ανανέωση που είχαμε στο website της εταιρείας.

    Ο Tim Cook επιβεβαίωση την θέση της την προηγούμενη εβδομάδα και έτσι η CEO της Burberry είναι πλέον μέλος των ισχυρών προσώπων της Apple.

    Η εν λόγω θέση τα τελευταία χρόνια είναι πάρα πολύ ασταθής για την Apple μιας και από το 2011 και έπειτα είχαμε δυο διαφορετικούς αντιπροέδρους να έρχονται να μην τα καταφέρνουν και να φεύγουν από την εταιρεία. Ron Johnson και John Browett απολύθηκαν σε λιγότερο από ένα χρόνο μιας και η στρατηγική τους κρίθηκε ακατάλληλη για την Apple.

    H Ahrendts θα δίνει αναφορά απ ευθείας στον Cook και θα είναι υπεύθυνη για την λειτουργία και εξάπλωση των Apple Stores της εταιρείας. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως η φωτογραφία της στο site της Apple τοποθετήθηκε δίπλα σε αυτή του Tim Cook αφήνοντας πίσω της τους Eddy Cue και Craig Federighi.

    Ο Tim Cook λέγεται πως τρέφει τεράστια εκτίμηση για την Ahrendts και είχε δηλώσει απίστευτα ενθουσιασμένος όταν αποδέχτηκε την θέση που της πρότεινε.

    “I am thrilled that Angela will be joining our team,” Cook said in a prepared statement. “She shares our values and our focus on innovation, and she places the same strong emphasis as we do on the customer experience. She has shown herself to be an extraordinary leader throughout her career and has a proven track record.”

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles