13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η 1Password ανακοίνωσε την έκδοση 8 για το Mac με ανασχεδιασμένη διεπαφή και νέο Watchtower

    Η δημοφιλής εφαρμογή διαχείρισης κωδικών 1Password δέχεται μια μεγάλη αναβάθμιση για την Mac έκδοση της. Η εταιρεία πίσω από την εφαρμογή αυτή ανακοίνωση πως το 1Password 8 για το macOS φέρνει νέα διεπαφή, νέο Watchtower και άλλα νέα χαρακτηριστικά.

    Οι χρήστες άμεσα θα αντιληφθούν την νέα σχεδίαση στην διεπαφή που δείχνει πιο μοντέρνα και πιο κοντά στην σχεδιαστική γλώσσα των τελευταίων macOS εκδόσεων. Η πλευρική μπάρα πλέον εστιάζει στα vaults των χρηστών και στα αγαπημένα ενώ οι κατηγορίες έχουν μεταφερθεί στην κορυφή.

    Μια νέα ένδειξη θα κάνει ευκολότερο για κάποιον να δει ποια vaults είναι προσωπικά ή κοινόχρηστα ενώ οι χρήστες θα λαμβάνουν μήνυμα που θα δείχνει ποιος απέκτησε πρόσβαση.

    Η αναζήτηση στην εφαρμογή έχει βελτιωθεί μιας και το Watchtower πλέον δείχνει ένα αναλυτικό γράφημα για το status του κάθε κωδικού του χρήστη. Είναι ευκολότερο πλέον να βρείτε και να αλλάξετε κωδικούς που αποθηκεύονται στην εφαρμογή.

    Οι Mac χρήστες θα έχουν πλήρη υιοθέτηση του προγράμματος σε πλοηγούς συμπεριλαμβανομένων των Safari, Chrome, Firefox και Edge.

    Αλλαγές έχουν γίνει και στο παρασκήνιο κάνοντας την εφαρμογή να είναι πιο γρήγορη και ευέλικτη.

    Για τώρα το 1Password 8 είναι διαθέσιμο σε beta μορφή μέσω ενός Early Access προγράμματος. Περισσότερα στο 1Password website.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.