17.4 C
Athens
Tuesday, May 7, 2024
More

    Η φημολογούμενη λειτουργία χαμηλής ισχύος του Apple Watch «Ακόμα σε εξέλιξη» για το watchOS 9

    Στο ενημερωτικό του δελτίο Power On σήμερα, ο Mark Gurman του Bloomberg είπε ότι μια διευρυμένη λειτουργία χαμηλής ισχύος βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη για το Apple Watch και σε καλό δρόμο για κυκλοφορία περίπου την ίδια στιγμή με τη δημόσια κυκλοφορία του watchOS 9 αργότερα φέτος.

    Ενώ το Apple Watch διαθέτει ήδη μια λειτουργία Power Reserve που εμφανίζει μόνο τον χρόνο στην οθόνη για τη διατήρηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, ο Gurman είπε ότι η εκτεταμένη λειτουργία χαμηλής ισχύος θα επέτρεπε τη χρήση εφαρμογών και άλλων λειτουργιών σε κατάσταση χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας. Ο Gurman ανέφερε για πρώτη φορά ότι η λειτουργία ήταν σε εξέλιξη τον Απρίλιο, αλλά η Apple δεν ανακοίνωσε τη δυνατότητα κατά την προεπισκόπηση του watchOS 9 στο συνέδριο προγραμματιστών WWDC τον Ιούνιο.

    Ο Gurman πιστεύει ότι η Apple θα μπορούσε να ανακοινώσει τη νέα λειτουργία χαμηλής ισχύος σε μεταγενέστερη ημερομηνία, όπως ανακοινώθηκε η νέα λειτουργία κλειδώματος για το iOS 16 μετά το WWDC. Το watchOS 9 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο παράλληλα με την κυκλοφορία του Apple Watch Series 8, ενός νέου Apple Watch SE και μιας νέας extreme έκδοσης του Apple Watch.

    Ο Gurman έχει ισχυριστεί στο παρελθόν ότι η λειτουργία χαμηλής ισχύος θα μπορούσε να είναι μια «αποκλειστική λειτουργία υλικού», υποδηλώνοντας ότι μπορεί να περιορίζεται στο Apple Watch Series 8 και ενδεχομένως σε άλλα νέα μοντέλα. Στο ενημερωτικό του δελτίο σήμερα, ο Gurman υποστήριξε ότι η λειτουργία χαμηλής ισχύος μπορεί να λειτουργεί χέρι-χέρι με μερικές από τις νέες δυνατότητες του extreme Apple Watch.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.