17.4 C
Athens
Tuesday, May 7, 2024
More

    Ο Elon Musk θέλει να τερματίσει την εξαγορά του Twitter ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων αλλά δεν είναι τόσο εύκολο…

    Ο Elon Musk δεν σχεδιάζει πλέον να αγοράσει το Twitter για 44 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Reuters. Ο Musk δήλωσε στο Twitter απόψε ότι ακυρώνει τη συμφωνία λόγω «ουσιαστικής παραβίασης πολλαπλών διατάξεων της συμφωνίας».

    Τον Απρίλιο, ο Musk προσφέρθηκε να αγοράσει το Twitter για 54,20 δολάρια ανά μετοχή και το Twitter συμφώνησε να αποδεχθεί την προσφορά στα τέλη Απριλίου. Από τότε, η συμφωνία έχει βγει στον αέρα λόγω ενός ζητήματος σχετικά με ανεπιθύμητους ή ψεύτικους λογαριασμούς.

    Σε μια ανακοίνωση προς το Twitter, ο Musk είπε ότι το Twitter δεν συμμορφώθηκε με τις συμβατικές του υποχρεώσεις και ότι δεν του παρασχέθηκαν οι σχετικές επιχειρηματικές πληροφορίες που ζήτησε.

    Ο πρόεδρος του Twitter,  Bret Taylor, δήλωσε ότι το διοικητικό συμβούλιο του Twitter είναι «δεσμευμένο να κλείσει τη συναλλαγή» και σχεδιάζει να κινηθεί νομικά για την επιβολή της συμφωνίας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.