23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η συσκευασία του Apple Watch διέρρευσε στο site της Apple

    Apple-Watch-apps-main

    Σε ότι αφορά την συσκευασία των προϊόντων η Apple έχει μια σημαντική φιλοσοφία και πάντα δίνει την ίδια λεπτομέρεια που δίνει και στην συσκευή. Σε αυτή την φιλοσοφία έχουμε και την αγάπη της Apple για το περιβάλλον και έτσι οι συσκευασίες είναι απλές, λιτές από ανακυκλώσιμα υλικά αλλά και μεγάλο μεράκι από την ομάδα σχεδιασμού.

    Η Apple θεωρεί το Apple Watch το “next big thing” και θα το κάνει για πρώτη φορά διαθέσιμο για αγορά στις 24 Απριλίου. Για πρώτη φόρα σήμερα είχαμε μια εικόνα για το πως θα μοιάζει η συσκευασία στις πιο προσιτές κατηγορίες.

    Apple-Watch-packaging

    Η Apple λοιπόν πρόσφατα έκανε αναβάθμιση της σελίδας της για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και εκεί έχουμε ένα μικρό teasing της συσκευασία του Apple Watch. Όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία έχουμε ένα άσπρο στενόμακρο κουτί στα πρότυπα που μας έχει συνηθίσει η εταιρεία.

    Η συσκευασία πιο ακριβών μοντέλων και εκδόσεων του Apple Watch όπως η Edition θα έχει μια διαφορετική συσκευασία με πιο ποιοτικά και ακριβά υλικά (πάντα φιλικά προς το περιβάλλον) και μια συσκευασία που θα μοιάζει με ένα κουτί για χρυσαφικά.

    Μπορεί μέχρι τις 24 Απριλίου η Apple να αλλάξει όλα τα παραπάνω και ίσως να μην ήταν τυχαία η επιλογή της εικόνας αυτής που προστέθηκε στο site της και απλά να ήθελε να κάνει ένα καλό teasing μιας και γνώριζε πως αυτή θα γίνει viral στο διαδίκτυο.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles