21.7 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Η Ρωσία απειλεί να κατασχέσει περιουσιακά στοιχεία της Apple στην χώρα

    Πάρα πολλές αναφορές δείχνουν ότι η Ρωσία απειλεί να εθνικοποιήσει εταιρείες που έχουν σταματήσει τις δραστηριότητές τους στη χώρα, συμπεριλαμβανομένης της Apple.

    Σύμφωνα με το CNN:

    Η Ρωσία ανέφερε ότι μπορεί να κατασχέσει περιουσιακά στοιχεία Δυτικών επιχειρήσεων οι οποίες σταμάτησαν τις δραστηριότητές τους στη χώρα.

    Δεκάδες αμερικανικές, ευρωπαϊκές και ιαπωνικές εταιρείες από σχεδόν κάθε τομέα της οικονομίας εγκατέλειψαν τις κοινές επιχειρήσεις, τα εργοστάσια, τα καταστήματα και τα γραφεία τις τελευταίες δύο εβδομάδες ως απάντηση στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και του κύματος κυρώσεων που έχει δεχτεί η χώρα

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε σε κυβερνητικούς αξιωματούχους την Πέμπτη ότι η Ρωσία εξετάζει σχέδια για εισαγωγή “εξωτερικής διαχείρισης” σε επιχειρήσεις που έχουν σταματήσει να δραστηριοποιούνται στη χώρα ως αποτέλεσμα της εισβολής της στην Ουκρανία.

    Αυτό θα περιλαμβάνει την Apple, καθώς και εταιρείες όπως η Microsoft, η IBM, η McDonald’s, η IKEA και πολλές άλλες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πούτιν δήλωσε “Πρέπει να δράσουμε αποφασιστικά με εκείνες τις [εταιρείες] που πρόκειται να κλείσουν την παραγωγή τους… είναι απαραίτητο, σε αυτή την περίπτωση… να εισαχθεί εξωτερική διαχείριση και στη συνέχεια να μεταφέρει αυτές τις επιχειρήσεις σε εκείνους που θέλουν να εργαστούν.”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.