22.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Προς το παρόν, η Apple δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα νέο iMac με περισσότερες ίνστες

    Με την εισαγωγή του νέου Mac Studio και Studio Display, η Apple διέκοψε στο παρασκήνιο το iMac 27 ιντσών – το οποίο εξακολουθούσε να πωλείται με επεξεργαστή Intel. Ενώ η εταιρεία δήλωσε στα media ότι το iMac 27 ιντσών έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του, οι φήμες υπονοούσαν ότι η Apple έχει ένα νέο “iMac Pro” στα σκαριά, αλλά αυτό μπορεί να μην συμβαίνει τελικά.

    Πηγές είπαν στο 9to5Mac ότι η Apple δεν σχεδιάζει επί του παρόντος να κυκλοφορήσει ένα iMac με περισσότερες ίνστες στο εγγύς μέλλον. Οι πληροφορίες προέρχονται από τις ίδιες πηγές που μας αποκάλυψαν τα σχέδια το για Mac Studio και Studio Display εκ των προτέρων και έτσι θεωρούνται αν μη τι άλλο αξιόπιστες.

    Όπως αναφέραμε προηγουμένως, η Apple εργάζεται για τα επόμενα Macs με το νέο τσιπ M2, όπως ένα νέο MacBook Air, MacBook Pro και Mac mini. Ωστόσο, όσον αφορά το iMac, η εταιρεία δεν σχεδιάζει προς το παρόν να κυκλοφορήσει νέες εκδόσεις υψηλών προδιαγραφών για την all-in-one πρόταση της στην αγορά.

    Φυσικά, λάβετε υπόψη ότι τα σχέδια της Apple μπορεί να αλλάξουν και αυτό δεν σημαίνει ότι η εταιρεία δεν έχει εξετάσει το ενδεχόμενο να εισαγάγει διαφορετικές εκδόσεις του iMac πριν. Αλλά αυτή τη στιγμή, οι πηγές προτείνουν ότι η Apple επικεντρώνεται στην προώθηση του Mac Studio και του επερχόμενου Apple Silicon Mac Pro στους επαγγελματίες χρήστες.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.