19.1 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού του Apple Watch βοηθά γυναίκα να ανακαλύψει ότι είναι έγκυος πάρα πολύ νωρίς

    Το Apple Watch έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι είναι μια άξια προσθήκη στον καρπό σας και συνεχίζει να το κάνει. Ενώ οι λειτουργίες όπως η ανίχνευση πτώσης και η παρακολούθηση καρδιακών παλμών έχουν βοηθήσει πολλές φορές να σωθούν ζωές, το Apple Watch έχει πλέον βοηθήσει στον εντοπισμό της αρχής μιας νέας ζωής. Μια γυναίκα ανέφερε ότι το Apple Watch της τη βοήθησε να εντοπίσει την εγκυμοσύνη της πριν καν φανεί κάτι στον υπέρηχο.

    Το Apple Watch προφανώς έπιασε τα σημάδια της εγκυμοσύνης πριν καν η γυναίκα καταλάβει ότι ήταν έγκυος, οδηγώντας στην ανακάλυψη αυτή μετά. Αν και το ρολόι δεν συμπέρανε ότι η γυναίκα ήταν έγκυος, ανέφερε τα δεδομένα καρδιακών παλμών με αρκετή ακρίβεια για να την προειδοποιήσει για την αλλαγή που είχε προκύψει στους παλμούς τους για ένα μεγάλο διάστημα.

    Η γυναίκα δημοσίευσε την εμπειρία της στο Reddit, περιγράφοντας λεπτομερώς πώς το Apple Watch της έδειχνε αυξημένο καρδιακό ρυθμό σε ηρεμία, γεγονός που την οδήγησε να υποβληθεί σε εξέταση.

    Η γυναίκα είπε ότι το Watch ανέφερε υψηλότερο καρδιακό ρυθμό σε ηρεμία για 15 ημέρες, με μια ειδοποίηση. Είπε, “Συνήθως ο καρδιακός μου ρυθμός σε ηρεμία είναι περίπου 57 και ο καρδιακός μου ρυθμός έχει αυξηθεί στο 72. Δεν είναι μεγάλο άλμα, αλλά φάνηκε σε μια ειδοποίηση ότι ήταν υψηλότερος για 15 ημέρες. Άρχισα να προσπαθώ να καταλάβω γιατί.”

    Στη συνέχεια προχώρησε σε ένα τεστ εγκυμοσύνης αφού συνειδητοποίησε ότι ο υψηλότερος καρδιακός ρυθμός ήταν κάτι φυσιολογικό κατά την πρώιμη εγκυμοσύνη. Το τεστ βγήκε θετικό και ο γιατρός επιβεβαίωσε επίσης την εγκυμοσύνη της στην επόμενη επίσκεψή της.

    Το Apple Watch ήταν αρκετά καλό στο να σώζει ζωές μέχρι στιγμής. Η παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό για πολλούς ανθρώπους και σύμφωνα με αυτήν την αναφορά, μπορεί να βοήθησε τη γυναίκα να σχεδιάσει λίγο καλύτερα αυτήν την απροσδόκητη εγκυμοσύνη. Αυτή η ανίχνευση εγκυμοσύνης είναι η πρώτη για το Apple Watch, αλλά πιθανότατα όχι η τελευταία.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.