16.1 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Η νέα iPhone διαφημιστική καμπάνια ακούει στο όνομα Colors – Χρώματα

    shot-on-iPhone-sydney

    Η Apple λανσάρει μια νέα διαφημιστική καμπάνια συνεχιστή του Shot on iPhone εστιάζοντας για ακόμη μια φορά σε αυτό που η εταιρεία πιστεύει πως είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά της συσκευής – την κάμερα.

    Με την ονομασία Colors, χρώματα δηλαδή, η καμπάνια περιλαμβάνει νέες φωτογραφίες με έντονα χρώματα που έχουν ληφθεί φυσικά από μη επαγγελματίες φωτογράφους και από το iPhone. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο αυτής της καμπάνιας είναι όμως το γεγονός ότι αυτές οι φωτογραφίες θα εμφανιστούν σε τοπικές αγορές και σε κοινόχρηστους χώρους.

    Έτσι κάθε καμπάνια θα είναι ουσιαστικά μια τοπική έκθεση φωτογραφίας όπως ήδη είδαμε σε Australia, Brazil, Canada, Chile, China, Colombia, France, Germany, Hong Kong, India, Italy, Japan, Korea, Malaysia, Mexico, New Zealand, Russia, Singapore, Spain, Switzerland, Thailand, Turkey, UAE, UK, και US.

    Στιγμιότυπο 2016-06-29, 7.45.13 μμ

    Στιγμιότυπο 2016-06-29, 7.45.30 μμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles