21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η μαζική παραγωγή του headset μικτής πραγματικότητας της Apple αναμένεται να ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2023

    Η Apple προχωρά στην ανάπτυξη του headset μικτής πραγματικότητας με την Pegatron να είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης για την τελική συναρμολόγηση, σύμφωνα με το DigiTimes. Με βάση την τρέχουσα κατάσταση που είναι στη διαδικασία επικύρωσης κατασκευής, η έκθεση προβλέπει ότι η μαζική παραγωγή είναι πιθανό να ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2023, ενώ η αποκάλυψη θα πραγματοποιηθεί τον μήνα μετά την έναρξη της παραγωγής αυτής.

    Η αρχική παραγωγή λέγεται ότι είναι πολύ περιορισμένη, με την υψηλή τιμή να περιορίζει το πρώτο headset της Apple κυρίως στις επαγγελματικές αγορές.

    Πηγές του κλάδου δήλωσαν ότι αυτό το headset XR στοχεύει κυρίως τις επαγγελματικές αγορές. Η τιμή είναι υψηλότερη και η ποσότητα αποστολής περιορισμένη. Προηγούμενες εκτιμήσεις ανέφεραν ότι η ετήσια αποστολή για αυτήν τη συσκευή θα έφτανε τα 2,5 εκατομμύρια μονάδες. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, πρόχειρες εκτιμήσεις τοποθετούν την ετήσια αποστολή σε περίπου 0,7 έως 0,8 εκατομμύρια μονάδες. Για τους κατασκευαστές της αλυσίδας εφοδιασμού που επωφελούνται από την ποσότητα, αυτή δεν είναι μια ιδιαίτερα επικερδής παραγγελία.

    Παρά τη χαμηλή κερδοφορία στην παραγωγή του, οι κατασκευαστές εταίροι της Apple λέγεται ότι είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν με την Apple στο έργο για να αποδείξουν τις τεχνικές τους ικανότητες, ώστε να είναι σε καλή θέση για μελλοντικά προϊόντα AR/VR. Η αναγνώριση της επωνυμίας της Apple διευκολύνει επίσης τις εταιρείες να συγκεντρώσουν χρήματα από τις κεφαλαιαγορές για να χρηματοδοτήσουν τις δραστηριότητές τους.

    Η Apple εργάζεται σε headsets επαυξημένης πραγματικότητας, εικονικής πραγματικότητας και μικτής πραγματικότητας για αρκετά χρόνια, αλλά φέρεται να έχει αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες ανάπτυξης που έχουν επιβραδύνει την πρόοδό της. Ενώ προηγούμενες φήμες έλεγαν ότι η Apple θα μπορούσε να επιδείξει τα headsets κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του 2022, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo είπε τον Ιούνιο ότι η Apple πιθανότατα θα στόχευε μια εισαγωγή τον Ιανουάριο του 2023.

    Η σημερινή αναφορά από το DigiTimes μπορεί να μην διαφέρει απαραίτητα σημαντικά από του Kuo, καθώς ο Kuo πρότεινε ότι οι προπαραγγελίες δεν θα ξεκινούσαν πριν από το δεύτερο τρίμηνο του 2023 με τις αποστολές να ξεκινούν από το WWDC τον Ιούνιο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.