17.2 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Η κατάσταση της μπαταρίας σας στο Apple Watch Series 6 θα μπορούσε να μειωθεί (ή να βελτιωθεί) με το watchOS 9.4

    Η Apple επιβεβαίωσε ότι η ενημερωμένη έκδοση του watchOS 9.4, που διατίθεται προς το παρόν σε μορφή beta για προγραμματιστές, θα επαναβαθμονομήσει την μπαταρία του Apple Watch Series 6 για πρώτη φορά.

    Αν και δεν έχουμε ακόμη επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για την ενημέρωση του watchOS 9.4, η Apple έχει ήδη ενημερώσει ένα έγγραφο υποστήριξης για να επιβεβαιώσει ότι θα επαναβαθμονομήσει την μπαταρία του Apple Watch Series 6 — αλλά μόνο το μοντέλο 44 mm. Αυτό προστίθεται στην υπάρχουσα αναβαθμονόμηση Apple Watch Series 4 και Series 5 που είχε ήδη συμπεριληφθεί σε προηγούμενες εκδόσεις του watchOS.

    Η επαναβαθμονόμηση θα γίνει αυτόματα μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης watchOS 9.4.

    “Το Apple Watch Series 4 και Series 5 θα επαναβαθμονομήσει και στη συνέχεια θα εκτιμήσει τη μέγιστη χωρητικότητα της μπαταρίας με μεγαλύτερη ακρίβεια μετά την ενημέρωση στο watchOS 9.0”, αναφέρει το έγγραφο υποστήριξης, που εντοπίστηκε από το MacRumors. “Το Apple Watch Series 6 (44mm) θα εκτελέσει αυτήν την επαναβαθμονόμηση μετά την ενημέρωση στο watchOS 9.4.”

    Μόλις ολοκληρωθεί η επαναβαθμονόμηση, οι κάτοχοι Apple Watch Series 6 44 mm θα μπορούσαν να δουν την κατάσταση της μπαταρίας τους να αλλάζει ως αποτέλεσμα μιας νέας ένδειξης μέγιστης χωρητικότητας. Η υγεία της μπαταρίας μειώνεται με την πάροδο του χρόνου καθώς το Apple Watch — και άλλες συσκευές που τροφοδοτούνται από μπαταρία — χρησιμοποιούνται και επαναφορτίζονται. Οι μπαταρίες είναι αναλώσιμες και δυστυχώς δεν διαρκούν για πάντα — ακόμη και το καλύτερο Apple Watch θα δει την μπαταρία του να υποβαθμίζεται με την πάροδο του χρόνου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.