15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Διαρροή μπροστινού γυαλιού του iPhone 15 Pro αποκαλύπτει εξαιρετικά λεπτά πλαίσια γύρω από την οθόνη

    Ενώ η σειρά iPhone 15 απέχει ακόμη περίπου έξι μήνες, τα μπροστινά γυάλινα πάνελ για τις συσκευές φέρεται να διέρρευσαν σήμερα σε ένα ζευγάρι βίντεο που κοινοποιήθηκαν στους κινεζικούς ιστότοπους Bilibili και Douyin. Τα βίντεο δημοσιεύτηκαν αργότερα στο Twitter από τους ShrimpApplePro και Unknownz21.

    Όπως φημολογήθηκε προηγουμένως, τα βίντεο φαίνεται να επιβεβαιώνουν ότι το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max θα διαθέτουν ακόμη πιο λεπτά πλαίσια γύρω από την οθόνη σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, αλλά τα τυπικά πλαίσια iPhone 15 και iPhone 15 Plus δεν φαίνεται να έχουν εμφανή αλλαγές. Τα πλαίσια και στα τέσσερα μοντέλα iPhone 15 αναμένεται επίσης να είναι ελαφρώς κυρτά γύρω από τις άκρες, παρόμοια με τη σειρά iPhone 11.

    Τα βίντεο φαίνεται επίσης να επιβεβαιώνουν ότι το Dynamic Island θα επεκταθεί και στα τέσσερα μοντέλα iPhone 15, σηματοδοτώντας το τέλος της εγκοπής στα iPhone της Apple. Το Dynamic Island περιορίζεται επί του παρόντος στα μοντέλα iPhone 14 Pro.

    Ο ShrimpApplePro είπε ότι ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει με μια πηγή ότι τα μπροστινά γυάλινα πάνελ είναι αυθεντικά μέρη για τη σειρά iPhone 15.

    Με ακόμη λεπτότερα πλαίσια γύρω από την οθόνη, τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα μπορούσαν να έχουν παρόμοια εμφάνιση με τα Apple Watch Series 7 και Series 8. Φήμες προτείνουν ότι τα μοντέλα Pro θα διαθέτουν επίσης πλαίσιο τιτανίου αντί για ανοξείδωτο ατσάλι και solid state κουμπιά.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.