18.8 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Η ικανότητα του Steve Jobs να βρίσκει λύσεις άφηνε άφωνους του υπαλλήλους

    apple-hq-headquarters-one-infinite-loop-steve-jobs-computers-mac-phill-schiller-johnny-ives-team-meeting

    Ο Steve Jobs ήταν γνωστό πως ήταν ένας από τους πιο αυστηρούς managers που έχουν υπάρξει στην βιομηχανία. Πάρα αυτά όσοι δουλέψαν μαζί του τον θαυμάζαν πραγματικά για μια σειρά από αρετές του.

    Μια από αυτές αποκαλύπτει και ένας πρώην υπάλληλος της Next σήμερα με το όνομα Ken Rosen που δούλεψε κάτω από την επίβλεψη του Jobs και στις δύο εταιρείες τους. Αυτή έχει να κάνει με τις απαντήσεις που έδινε ο Jobs κάθε φορά που κάποιος υπάλληλος ή ομάδα αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα.

    Συγκριμένα διαβάζουμε:

    “O Steve θα άνοιγε την πόρτα και θα μας ρωτούσε: Για πείτε μου πως πάτε, συμβαίνει κάτι; Κάποιος τότε από το δωμάτιο θα έλεγε πως προσπαθούμε να βρούμε λύση για αυτό το θέμα, ενώ πολλές φορές θα το σχεδίαζε και στον πίνακα για να γίνει πιο παραστατικό το θέμα που αντιμετωπίζαμε εκείνη την στιγμή. Ο Steve τότε θα έριχνε το βλέμμα του θα έμενε σκεπτικός για λίγο και θα έλεγε: Πως σας φαίνεται αν κάνουμε αυτό; Εκείνη την στιγμή θα κοιτούσες γύρω στα πρόσωπα των άλλων υπαλλήλων της ομάδας και θα έβλεπες πως έμεναν άφωνοι με το στόμα ανοιχτό μιας και αυτό που μόλις είχε προτείνει ήταν μια από τις καλύτερες ιδέες που είχαν ακούσει ποτέ”

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles