19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η εφαρμογή SmartThings για iOS της Samsung τώρα σας επιτρέπει να ελέγχετε συσκευές συμβατές με το Matter

    Η εφαρμογή SmartThings της Samsung για iPhone και iPad ενημερώθηκε σήμερα για να προσθέσει υποστήριξη για συσκευές Matter. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το SmartThings, είναι μια έξυπνη οικιακή πλατφόρμα που είναι θυγατρική της Samsung και είναι παρόμοια με το Apple HomeKit.

    Η πλατφόρμα SmartThings ενημερώθηκε με υποστήριξη Matter τον Οκτώβριο, με τη Samsung να λανσάρει την ενσωμάτωση Matter στους κόμβους SmartThings πέρυσι. Με την ενημέρωση της εφαρμογής, οι έξυπνες οικιακές συσκευές με δυνατότητα Matter που είναι συνδεδεμένες σε διανομέα SmartThings μπορούν να ελέγχονται με ένα iPhone, ‌iPad‌ ή Apple Watch.

    Πριν, τα αξεσουάρ Matter που ήταν συνδεδεμένα σε ένα διανομέα SmartThings μπορούσαν να ελέγχονται μόνο με μια συσκευή Android, αλλά τώρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν συσκευές Apple ή Android, κάτι που είναι χρήσιμο σε νοικοκυριά με πολλές πλατφόρμες.

    Το Matter είναι ένα πρότυπο έξυπνου σπιτιού που έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώνεται με όλες τις μεγάλες πλατφόρμες έξυπνου σπιτιού από την Apple, τη Samsung, την Google, την Amazon και άλλες. Ένα αξεσουάρ σπιτιού Matter μπορεί να συνδεθεί τόσο με το HomeKit‎ όσο και με το SmartThings, για παράδειγμα, και εφόσον υπάρχει διαθέσιμος κατάλληλος κόμβος, μπορεί να ελέγχεται μέσω οποιασδήποτε πλατφόρμας έξυπνου σπιτιού.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.